De revolutie start vandaag!

Wij organiseren al meer dan 25 jaar castings voor foto’s, commercials, televisie en film. Dit doen we altijd op flexibele wijze en perfect aangepast aan de noden van de klant.

Uniek, revolutionair en boordevol voordelen

The Casting Director is een uniek, volledig online casting platform dat opdrachtgevers en talenten samenbrengt.

Als producer, casting director of reclamebureau kan je in enkele klikken online audities lanceren, talenten filteren volgens specifieke criteria en hen persoonlijk uitnodigen. Gedaan met ellenlange castings en omslachtige recalls. Casten, maar dan sneller en eenvoudiger. Talent vinden was nog nooit zo makkelijk!

Als talent kan je makkelijk online auditie doen via een video-opname en chatten met opdrachtgevers. Geen onnodige vervoerskosten en verspilde verlofdagen meer! Je beheert je profiel zelf en bepaalt ook zelf je prijzen en voorwaarden via het platform.

Snel, betrouwbaar én efficiënt. Een win-win voor alle partijen!

Bij The Casting Director primeert talent. Wij bieden oplossingen die voldoen aan de hoge verwachtingen van de castingwereld én de grote diversiteit in aanvragen.

We werken samen met de grootste nationale en internationale reclamebureaus, producers en talenten. En daar zijn we bijzonder trots op!

Overtuigd? Meld je gratis aan!

Deel uitmaken van The Casting Director? Registreer je vandaag nog — en geniet van alle voordelen.
The Casting Director brands 1 The Casting Director brands 2
The Casting Director talent profiel page

Waarom de casting director

Dag Elsermans, CEO van The Casting Director, heeft meer dan 25 jaar ervaring in de reclame- en filmindustrie en beheerde één van de eerste castingbureaus in België.

Tijdens zijn carrière zag Dag hoe talenten vaak veel kostbare tijd, geld en kilometers investeerden in audities. Want naast het vervoer en de verlofdagen moesten talenten ook lang, soms wel weken, wachten op antwoord (dat soms zelfs nooit kwam).

In die 25 jaar onderging de sector een gigantische evolutie op het gebied van digitalisering. Zaken zoals het internet, technische snufjes en nieuwe filmtechnieken brachten nieuwe mogelijkheden voor de castingindustrie.

Dag stelde zich dan ook de vraag: Hoe kunnen we het hele castingproces vereenvoudigen zodat audities ook digitaal kunnen verlopen? We hebben tenslotte allemaal een camera in onze broekzak zitten!

Tijd om een oude traditie nieuw leven in te blazen met een gloednieuw platform: The Casting Director! Wil jij deel uitmaken van deze revolutie in de castingwereld? Meld je vandaag nog aan!

Overtuigd? Meld je gratis aan!

Deel uitmaken van The Casting Director? Registreer je vandaag nog — en geniet van alle voordelen.

Overtuigd? Meld je gratis aan!

Deel uitmaken van The Casting Director? Registreer je vandaag nog — en geniet van alle voordelen.