De revolutie start vandaag!

Wij organiseren al meer dan 25 jaar castings voor foto’s, commercials, televisie en film. Dit doen we altijd op flexibele wijze en perfect aangepast aan de noden van de klant.

The Casting Director: uniek, revolutionair en boordevol voordelen.

Het unieke concept van The Casting Director zorgt voor heel wat voordelen voor zowel talent als agency. Dit zorgt ervoor dat wij al met de grootste merken en talenten over alle continenten mochten werken. Hier zijn we dan ook bijzonder trots op!

Met andere woorden… wij geloven erin dat The Casting Director de weg zal plaveien voor een grootse revolutie binnen de wereld van casting. Spring jij mee op onze kar? 

Registreer je!

Registreer je vandaag nog en geniet van alle voordelen van ons volledig online platform.
Schermafbeelding 2018 11 15 Om 20 09 28
Schermafbeelding 2018 11 15 Om 20 10 30
Tcd Home

Waarom deze evolutie?

Dagcasting staat al meer dan 25 jaar bekend om zijn persoonlijke service. Wij werken altijd op betrouwbare wijze, snel én met aandacht voor de noden van onze klant.

En vandaag? Vandaag ontketenen we een revolutie in onze manier van werken. Dat doen we door het aanbieden van een nog efficiëntere en meer volledige ervaring. Logisch: onze wereld is elke dag opnieuw in verandering, waardoor iedereen zich aan moet passen aan de realiteit van vandaag — en aan die van morgen.

The Casting Director biedt hier een antwoord op. Wij willen een stuwende kracht zijn in onze continu veranderende leefwereld. Wij willen oplossingen bieden die volledig in lijn liggen met onze principes én met de verwachtingen van onze klant; hetzij talent, hetzij agency.

Bij The Casting Director zijn talenten niet afhankelijk van een casting- of modellen bureau — of eender welke tussenpersoon. Gedaan met exclusiviteitscontracten en grote commissies. 

Naast het beheren van online profiel op ons platform, hebben ze vanaf nu ook de kans om hun prijzen en voorwaarden zelf te bepalen. Ieder talent wordt zijn eigen casting director en handhaaft zijn/​haar profiel als zodanig.

Bij The Casting Director primeert, nog meer dan ervaring of ideale maten, het talent; om zo te kunnen beantwoorden aan de grote diversiteit van de aanvragen.

Registreer je!

Overtuigd van de voordelen van The Casting Director? Registreer je vandaag nog!

Overtuigd? Registreer je!

Deel uitmaken van The Casting Director? Registreer je vandaag nog — en geniet van alle voordelen.