Ben je klaar voor een revolutie in de wereld van casting?

  • The Casting Director is hét online casting platform voor casting directors, producers en reclamebureaus. Wij koppelen het juiste talent aan jouw opdracht!
  • Een agency account is gratis! Wordt je account goedgekeurd? Dan krijg je meteen toegang tot onze uitgebreide talentendatabase met uiteenlopende profielen.
  • Gebruik het platform volledig in eigen naam mét je eigen branding.
  • Plaats al je castings in enkele klikken online.
  • Maak gebruik van filters om geverifieerde profielen van hoge kwaliteit te selecteren en hen meteen uit te nodigen voor je opdracht.
  • Uitgenodigde talenten? Die kunnen makkelijk auditie doen via een video-opname. Snel en efficiënt! Je kunt ook rechtstreeks met hen chatten.
The Casting Director sample screen agency

Op zoek naar talent? Meld je aan!

Klaar om dé ultieme kandidaat voor jouw casting te vinden? Registreer je vandaag nog.
The Casting Director agency search page

Dé casting tool voor opdrachtgevers

Producer, casting director of reclamebureau? The Casting Director matcht de juiste talenten aan de juiste audities. Wij maken je werk sneller en makkelijker. Het platform is een hulpmiddel om je dienstverlening nog succesvoller te maken.

Werk met je eigen branding, voeg snel en efficiënt talenten en opdrachten toe en vraag je (exclusieve) talenten om jou als agent te vermelden bij inschrijving.

The Casting Director gaat voor een eerlijke samenwerking. Het platform is volledig gratis en elke agent blijft zijn exclusieve talenten vertegenwoordigen. Opgelet: om de kwaliteit van ons platform te bewaren, behouden wij ons het recht om partners te screenen en indien nodig de samenwerking stop te zetten.

The Casting Director agency project page

Exclusieve profielen voor jouw projecten

Op zoek naar een acteur, een model, wat figuranten of een voice-over? Geen enkel probleem. Bij ons vind je het juiste talent. Beloofd!

The Casting Director bezit een uitgebreide online talentendatabase met uiteenlopende profielen voor allerlei opdrachten!

The Casting Director agency project page

Snel, makkelijk en revolutionair

Weg met ellenlange castings, talloze mails en telefoongesprekken, omslachtige recalls en nachtenlang monteren. Via The Casting Director vind je snel en makkelijk geverifieerde profielen van hoge kwaliteit voor je opdracht.

Op zoek naar nieuw talent? Last-minute figuranten nodig? Of hoofdrolspeler weggevallen? Plaats je auditie in enkele klikken online! Maak gebruik van filters om specifieke profielen te vinden en hen persoonlijke uitnodigingen te sturen.

Ontvang realtime updates over je castings, onder meer van kandidaten die geïnteresseerd zijn. Bekijk hun videosollicitaties, en beoordeel en beantwoord hun auditie waar en wanneer jij dat wil!

The Casting Director agency collaborator page

Samen met klanten selecteren

Wil je klant graag deelnemen aan de selectie tussen de kandidaten? Geen enkel probleem.

Via The Casting Director kan jij je preselectie makkelijk met hen delen én hen toegang geven tot de volledige casting.

Zo kunnen jullie samen, online én op een overzichtelijke manier, meningen delen, audities sorteren en favorieten selecteren. Waar en wanneer jullie dat willen!

Meld je gratis aan

Meld je nu aan en geniet van de voordelen van het allereerste volledig online casting platform. Talent vinden was nog nooit zo makkelijk!